J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

PĒDĒJĀ ERASMUS+ PROJEKTA “BORN TO READ” SANĀKSME

2020-09-04 11:23:55
PĒDĒJĀ ERASMUS+ PROJEKTA “BORN TO READ” SANĀKSME

Augusta beigās notika pēdējā mūsu trīsgadīga - Erasmus+ projekta “Born to Read” starpvalstu sanāksme Viļņā, kurā piedalījās četras skolotājas no mūsu skolas: projekta koordinatore Anna Beļska un projekta dalībnieces – Anžela Volodko, Jeļena Teļpuka un Anita Putāne.

Šī sanāksme bija noslēgums visām projekta aktivitātēm. Tā daļēji notika virtuāli, jo partneri no Itālijas, Spānijas un Bulgārijas nevarēja atbraukt uz Lietuvu COVID-19 ierobežojumu dēļ. Latviešu, lietuvieši un ungāru partnerskolas strādāja klātienē, tomēr pārējie projekta partneri iesaistījās projekta izvērtēšanā un gala atskaites sagatavošanā, izmantojot Zoom videokonferences rīku.

Sanāksmes dalībnieki apmeklēja lietuviešu partnerskolu, kas ir viena no labākajām skolām Viļņā, pārņēma daudz labās prakses piemēru, uzzināja skolotāju veiksmīgas sadarbības un skolas darba organizēšanas pamatprincipus. Bija iespēja apskatīt Viļņas un tās apkārtnes ievērojamākās vietas, kā arī piedalīties radošās darbnīcās par grāmatzīmju apgleznošanu ar akvareļkrāsām un veidošanu no sausiem ziediem un augiem. Paldies Erasmus+ programmai par projekta finansēšanu, bet projekta dalībniekiem - par iesaistīšanos un ieguldīto darbu.

Informāciju sagatavoja,

Anna Beļska