J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

6.B KLASE DIGITĀLO AKTIVITĀŠU CENTRĀ DAUGAVPILĪ

2023-04-19 07:51:20

14.aprīlī 6.b klase apmeklēja Ģimenes digitālo aktivitāšu centru.

Tā ir interesanta vieta bezmaksas atpūtai, mācībām un izklaidei draugu un ģimenes lokā. Lielu interesi izraisīja Kinētisku viktorīnu kolekcija. Ikviens varēja izkustēties un pārbaudīt zināšanas par dabu, ģeogrāfiju, literatūru, kultūru u.c. tēmām.

Izmantojot 3D brilles noskatījāmies video par Daugavpils, Utenas, Zarasu un Preiļu tūrisma objektiem. Azartiski sacentāmies aktivitātē Interaktīvs velobrauciens, minot statīvā iestiprināta divriteņa pedāļus, ekrānā apskatījām Austrumlietuvas un Dienvidlatvijas skaistākās vietas.

Aktivitāte Xbox One spēļu konsoles aizrāva tos, kuriem patīk izklaidējošu un attīstošu videospēļu kolekcijas. Izmēģinājām Burvju paklāju, interaktīvas spēles lieliem un maziem – futbols, gaisa hokejs. Lai iegūtu gardas konfektes pildījām dažādus uzdevumus un viktorīnas.

Centrā var iepazīsties ar grāmatām dažāda vecuma bērniem un pieaugušajiem. Arī digitālajā laikmetā skolēnus interesē Domino, Monopols, Cirks, Katanas ieceļotāji un citas galda spēles jautrai laika pavadīšanai.

6.b klase

6.B KLASE DIGITĀLO AKTIVITĀŠU CENTRĀ DAUGAVPILĪ