J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

PĒCTECĪGUMA PRINCIPS, APGŪSTOT JAUNO MĀCĪBU SATURU POĻU ĢIMNĀZIJAS SĀKUMSKOLĀ UN 29. POĻU PIRMSSKOLAS IZGLĪTĪBAS IESTĀDĒ.

2023-02-27 10:47:16
PĒCTECĪGUMA PRINCIPS, APGŪSTOT JAUNO MĀCĪBU SATURU POĻU ĢIMNĀZIJAS SĀKUMSKOLĀ UN 29.  POĻU PIRMSSKOLAS IZGLĪTĪBAS IESTĀDĒ.

Februāra mēneša izskaņā, poļu ģimnāzijas sākumskolas telpās notika pasākums, kura laikā 29. poļu pirmsskolas izglītības iestādes kolektīva pārstāvji dalījās pieredzē par pāreju uz jauno mācību saturu. Diskusijas laikā tika apspriesta pāreja uz valsts valodas mācībām no 2023./2024.m.g., kā arī tika noteiktas prioritātes sadarbības plānā starp sākumskolas kolektīvu un 29. poļu pirmsskolas izglītības iestādes kolektīvu.

Pasākuma noslēguma daļā skolotājiem bija iespēja iesaistīties sarunā par dinamisko paužu nepieciešamību mācību un audzināšanas procesā, kā arī pašām izdejot un izspēlēt dažas no dinamiskajām pauzēm. Pasākuma dalībnieki atzina tikšanos par jēgpilnu un saturiski piepildītu. Pateicamies par kopā būšanu un sadarbību!

PĒCTECĪGUMA PRINCIPS, APGŪSTOT JAUNO MĀCĪBU SATURU POĻU ĢIMNĀZIJAS SĀKUMSKOLĀ UN 29.  POĻU PIRMSSKOLAS IZGLĪTĪBAS IESTĀDĒ.