J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

KURSI PEDAGOGIEM – MŪSU ABSOLVENTI VADĪJA, SKOLOTĀJI PIEDALĪJĀS

2023-01-17 09:44:57

7.-8. janvārī Daugavpilī projekta "EmoTrain Latgale" ietvaros notika mācības skolotājiem, ko organizēja biedrība "Miromida" sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā. Projekta mērķis bija sniegt iespēju skolotājiem no Latgales stiprināt medijpratības un kritiskās domāšanas prasmes, rast balansu savā dzīvē, lai paaugstinātu motivāciju darbam ar jauniešiem, kā arī veicināt sadarbību un pieredzes apmaiņu starp reģiona skolām. Projektā piedalījās 28 pedagogi no Daugavpils, Galēniem, Kaunatas, Malnavas, Maltas, Preiļiem, Priežmales, Rugājiem, Rožupes, Stoļerovas, pārstāvot 13 Latgales skolas. No mūsu ģimnāzijas mācībās piedalījās divi pedagoģi Anita Putāne un Jeļena Teļpuka.

Stiprinājām kritisko domāšanu, runājām par medijpratību, apskatījām ETS kompetenču modeli, izmēģinājām pasaku terapiju un sistēmisku pieeju, zīmējām neirografiku, attīstījām balansu. Liels prieks ka projekta ietvaros aktivitātes vadīja mūsu ģimnāzijas absolventi Kristina Castronovo (Morževska) un Jorens Dobķevičs.

"EmoTrain Latgale" ir projekts projektā. Lielais "EmoTrain" projekts tiek īstenots Erasmus+ programmas ietvaros, un tā mērķis ir paaugstināt skolotāju un jaunatnes darbinieku psiholoģisku līdzsvaru viņu motivācijai strādāt jaunatnes jomā.

ttps://www.facebook.com/BritishCouncilLatvia

https://twitter.com/lvBritish

https://www.instagram.com/britishcouncillatvia/

Erasmus plus

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra

Miromida https://www.facebook.com/profile.php?id=100082874559105

KURSI PEDAGOGIEM – MŪSU ABSOLVENTI VADĪJA, SKOLOTĀJI PIEDALĪJĀS