J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

INTEGRĒTĀ MĀCĪBU STUNDA 5.A KLASĒ DIGITĀLO AKTIVITĀŠU CENTRĀ UN DUBROVINA PARKĀ

2022-09-28 13:45:34

Latviešu valodas un literatūras un vizuālās mākslas stundās skolēni pētīja burtus un burtu veidolus, uzzināja, kas ir iniciāļi un kā tos var izveidot no dabas materiāliem, kā arī pētīja un analizēja informāciju un vizuālo noformējumu afišās.

Šīs tēmas ietvaros š. g. 23. septembrī 5.a klases skolēni latviešu valodas un literatūras skolotājas Ilonas Kablanovas un vizuālās mākslas skolotājas Ilonas Užules pavadībā apmeklēja Daugavpils iecienītākos objektus – Ģimenes digitālo aktivitāšu centru, Dubrovina parku un Vienības laukumu.

Ģimenes digitālo aktivitāšu centrā skolēni ar 3D pildspalvu zīmēja dažādus attēlus un rakstīja savus vārdus. Vienības laukumā pie Daugavpils teātra skolēni pētīja dažādu pasākumu afišas, pierakstīja svarīgāko informāciju un grupās izveidoja afišas izdomātiem pasākumiem. Dubrovina parkā katram skolēnam, izmantojot dabas materiālus un atbilstošus paņēmienus, vajadzēja izveidot savus iniciāļus.

Kā atzīst skolēni, šī integrētā mācību stunda sniedza ļoti vērtīgu pieredzi, jo varēja mācību stundās iegūtās zināšanas realizēt praktiski, kā arī analizēt un vērtēt paveikto darbu.

Informāciju sagatavoja Ilona Kablanova un Ilona Užule

INTEGRĒTĀ MĀCĪBU STUNDA 5.A KLASĒ DIGITĀLO AKTIVITĀŠU CENTRĀ UN DUBROVINA PARKĀ