J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

NACIONĀLĀS SKAĻĀS LASĪŠANAS SACENSĪBAS REĢIONĀLAIS FINĀLS UN “NOSLĒPUMAINĀKĀS LASĪTĀJAS” TITULS!

2022-05-24 12:19:16

Piektdien, 20. maijā, Latgales Centrālās bibliotēkas Ģimenes digitālo aktivitāšu centrā notika Latvijas Nacionālās bibliotēkas iniciētās lasītveicināšanas kampaņas “Nacionālā Skaļās lasīšanas sacensība” Daugavpils reģionālais fināls 5. klašu skolēniem. Sacensībā piedalījās astoņi skolēni no Daugavpils izglītības iestādēm.

Mūsu skolu pārstāvēja Agata Krupska no 5.b klases ar fragmentu no Agneses Vanagas grāmatas “Plastmasas huligāni”. Agatei juta līdzi viņas klasesbiedrenes, kas bija vislābākā un visskaļākā atbalstītāju komanda sacensības dalībnieku vidū! Sacensībās Agate ieguva atzinību un titulu “Noslēpumainākā lasītāja”, bet mūsu skolai pasniegts “Pateicības Raksts” par lasītprieka veicināšanu un lasīšanas tradīciju stiprināšanu, un saldās dāvanas visiem Skaļās lasīšanas sacensību daībniekiem.

Pateicamies visiem mūsu skolas 5 klašu skolēniem par dalību, sirsnīgs paldies skolotājām Veltai Gržibovskai un Ilonai Kablanovai par atbalstu un ieguldīto darbu skolēnu lasītprieka veicināšanā!

Sirsnīgi pateicamies Latgales Centrālās bibliotēkas filiāle Bērnu bibliotēka "Zīlīte" par radīto prieku un kopā būšanas sajūtu!

Foto no Latgales Centrālās bibliotēkas filiāle Bērnu bibliotēka "Zīlīte"

NACIONĀLĀS SKAĻĀS LASĪŠANAS SACENSĪBAS REĢIONĀLAIS FINĀLS UN “NOSLĒPUMAINĀKĀS LASĪTĀJAS” TITULS!