J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

7.A UN 6.KLAŠU CEĻOJUMS NO GAISMAS PILS LĪDZ SMILŠU PILĪM PROJEKTA “LATVIJAS SKOLAS SOMA” IETVAROS

2022-05-23 14:20:16

18.maijā 6.a, 6.b un 7.a klases devās piedzīvojumu pilnā izbraucienā uz Rīgu un Jūrmalu, Latvijas skolas somas projekta ietvaros. Jūrmalas un Rīgas apmeklējums tika apvienots ar citu pasākumu, lai diena tiktu optimāli izmantota izglītojoši audzinošiem mērķiem.

Pa dienu apmeklējām Latvijas Nacionālo bibliotēku. Ekskursijas laikā apskatījām Gaismas pils bibliotēkas ēku, iepazināmies ar lasītavām un pakalpojumiem. Klausoties audio gidu uzzinājām par ēkas struktūru, sadalījumu un esošām izstādēm, kuras arī varējām apskatīt.

Pēc pusdienu pauzes devāmies uz Jūrmalu. Jūrmalā apmeklējām skatu torni, no kura pavērās brīnišķīgs skats uz priežu mežu un jūru, pastaigājamies pa Jūrmalas centru, kur apskatījām vēsturiskas un neparastas mājiņas.

Vakaru pavadījām pludmalē spēlējot volejbolu, ceļot smilšu, pastaigājoties basām kājām pa jūras smiltīm, barojot kaijas un spēlējot dažādas spēles un, protams, dejojām un dziedājām dziesmas.

Diena pagāja ātri un bija pārpildīta emocijām. Paldies skolotājām un audzinātājām, kas bija līdzi, pateicamies Latvijas skolas somas projektam par šo iespēju apceļot Latviju un iepazīties ar mūsu tautas vērtībām!

7.A UN 6.KLAŠU CEĻOJUMS NO GAISMAS PILS LĪDZ SMILŠU PILĪM PROJEKTA “LATVIJAS SKOLAS SOMA” IETVAROS