J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

ETWINNING SKOLU 3 DIENU TIKŠANĀS VALMIERĀ

2022-08-17 11:26:11
ETWINNING SKOLU 3 DIENU TIKŠANĀS VALMIERĀ

Kristers Šaliņš un Kristians Dobkevičs kopā ar skolotāju Ilonu Užuli 9.-11. augustā devās uz eTwinning skolu tikšanos Valmierā, kur bija sapulcējušies skolēni un skolotāji no visām Latvijas eTwinning skolām, lai pilnveidotu savas projekta veidošanas prasmes.

Mācības notika Wolmar viesnīcā. Pirmajā dienā dalībnieki iepazinās, dalījās pa komandām un sāka plānot projektus. Nākamās dienas bija veltītas projektu plānošanai, prezentācijas sagatavošanai un projektu prezentēšanai. Tika izstrādāti 5 projekti : par lapām, par sporta aktivitātēm, par kosmētiku un stilu, par valodas attīrīšanu un par videospēlēm. Kristers iestaistījās projektā par sporta aktivitātēm, kurā skolēni sportos un kā galaprodukts būs viena liela starpskolu sporta diena. Savukārt Kristians iesaistījās projektā par videospēlēm, kurā skolēni iepazīsies ar videospēļu vēsturi, ieskatīsies ar šo tēmu saistītajās profesijās un papildinās savu vārdu krājumu. Kā šī projekta galaprodukti projekta laikā būs izveidoti mācību materiāli un galdaspēle.

Pateicamies eTwinning par iespēju piedalīties šajās mācībās, bet dalībniekiem no mūsu skolas - par jaunajiem izplānotajiem projektiem. Lai veicas projektu īstenošanā!

Informāciju sagatvoja

Kristians Dobkevičs

ETWINNING SKOLU 3 DIENU TIKŠANĀS VALMIERĀ