J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

8.B KLASE MEKLĒJA LAIMI INDRĀ, BET PIEDZĪVOJUMUS - KRĀSLAVĀ

2022-06-01 11:55:59

27. maijā devāmies piedzīvojumu izbraucienā uz Indru un Krāslavu. Vispirms apmeklējām Laimes muzeju Indrā, kur gida pavadībā apskatījām interaktīvas ekspozīcijas, veidojām amuletus, pielaikojām vintāžas stila kleitas, sitām traukus uz laimi, spēlējām klavieres, taisījām maisiņus ar aromātiskiem ziediem un augiem un basām kājām staigājām pa sajūtu taku.

Muzeja pamatmērķis bija rosināt mūsos pozitīvas emocijas, lai mēs atrastu atbildi uz jautājumu “Kas ir laime?”. Mūsu fotogrāfijās var redzēt, ka laimi esam atraduši.

Pēc muzeja apmeklēšanas devāmies uz Krāslavas sporta atrakciju parku “STARP DEBESĪM UN ZEMI”, kur mums bija ieplānota arī nakšņošana. Tur piedalījāmies “Tīmbilding” sporta aktivitātē klases saliedēšanai. Vakarā pie mums atbrauca vecāki. Kopā ar viņiem piedalījāmies sporta stafetēs un konkursos, dejojām un spēlējām dažādas spēles, bet pēc tam kopā pārrunājām mūsu klases dzīves spilgtākos brīžus. Liels paldies vecākiem un mūsu klases audzinātājai par palīdzību tik lieliskas ekskursijas organizēšanā!

Informāciju sagatavoja

8.b kl. skolniece Ksenija Kaļiņina

8.B KLASE MEKLĒJA LAIMI INDRĀ, BET PIEDZĪVOJUMUS - KRĀSLAVĀ