J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

3.C KLASES SKOLĒNU DARBS ETWINNING PROJEKTĀ “LASĀM KOPĀ, ROKU ROKĀ!”

2021-11-15 13:08:04

Novembrī eTwinning projekta ietvaros “Lasām kopā, roku rokā” 3.c klases skolēni kopā ar sadarbības partneriem no Siguldas novada Mālpils vidusskolas un Talsu 2. vidusskolas aizvadīja dzejas dienas, satiekoties tiešsaistes dzejoļu konkursā. Pasākuma laikā skolēni skaitīja dzejoļus pēc savas izvēles.

Sadarbības skolas vērtēja viens otra sniegumu pēc kopīgi izstrādātajiem kritērijiem. Projekta dalībniekiem tā bija jauna pieredze un izaicinājums uzstāties. Pēc žūrijas lēmuma katram deklamētājam tika piešķirtas nominācijas.

3.c klasi daiļrunas konkursā pārstāvēja Sintija Jakovenko, Margarita Kovaļova, Jekaterina Kudrjavceva un Džavidans Muhtarovs. Mūsu klases skolēni izvēlējās visskaistākos dzejoļus, kas veltīti Latvijai. Lepojamies ar patriotiskāko deklamētāju Jekaterinu, pārsteidzošāko deklamētāju Margaritu un drošāko deklamētāju Džavidanu. Talsu 2. vidusskolas un Mālpils vidusskola klausītāju simpātiju piešķīra Sintijai Jakovenko.

Projekts “Lasām kopā, roku rokā!” tiek vērsts uz lasītprasmes veicināšanu un jēgpilnas lasītprasmes attīstīšanu. Projekta laikā veicamo aktivitāšu mērķis ir attīstīt skolēnu lietpratību, attieksmi un uzskatus, kā arī sekmēt skolēnu spēju uzņemties atbildību par savu mācīšanos.

Informāciju sagatavoja 3.c klases audzinātāja

Natālija Karpenko

3.C KLASES SKOLĒNU DARBS ETWINNING PROJEKTĀ “LASĀM KOPĀ, ROKU ROKĀ!”