J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

ERUDĪCIJAS SPĒLE 7.KLASĒM “LATVIJA UN POLIJA – EIROPAS KULTŪRAS DAĻA”

2021-10-13 09:37:47

Š. g. 11. oktobrī sadarbībā ar poļu valodas skolotāju Anitu Perlinsku un latviešu valodas un literatūras skolotāju Ilonu Kablanovu 7. a un 7. b klases skolēni piedalījās virtuālajā erudīcijas spēlē “Latvija un Polija – Eiropas kultūras daļa”. Šajā spēlē no katras klases divas komandas pārbaudīja savas zināšanas dažādās kategorijās, piemēram, mūzika, gramatika, literatūra, slavenākie Latvijas un Polijas cilvēki, tradīcijas un kultūra. Katrā kategorijā bija pieci dažādas sarežģītības pakāpes jautājumi.

No klases tika izvēlēti arī skolēni, kuri vērtēja katras komandas sniegtās atbildes atbilstoši punktu skaitam. Pārējie skolēni vēroja spēles norisi un atbalstīja savu favorītkomandu. Katra komanda varēja izmantot trīs papildiespējas – piezvanīt cilvēkam, paprasīt klasesbiedriem palīdzību vai atrast atbildi tīmekļa vietnēs vai grāmatās.

Kā atzīst paši skolēni, šī erudīcijas spēle patika, jo tika iegūtas un atkārtotas zināšanas par Latviju un Poliju, izmantotas daudzveidīgas metodes, kas padarīja mācību stundu un tēmas apguvi interesantāku.

Katrs skolēns ieguva pozitīvas emocijas un prieku par paveikto, prasmi strādāt komandā un atbalstīt vienam otru.

Erudīcijas spēle bija izdevusies un piepildīta ar pozitīvām emocijām un smiekliem.

Skolotājas no visas sirds pateicas 7.a un 7. b klases skolēniem par aktīvu un radošu piedalīšanos erudīcijas spēlē.

Informāciju sagatavoja

Ilona Kablanova un Anita Perlinska

ERUDĪCIJAS SPĒLE 7.KLASĒM “LATVIJA UN POLIJA – EIROPAS KULTŪRAS DAĻA”